Winnaar Sub'70 fotowedstrijd 2018 is Wim van O. met -finding Nemo- als titel.

Op 17 februari is de foto-avond van Sub'70 gehouden.
Een groot aantal foto's en fims werden gepresenteerd op drie verschillende video schermen voor de hele groep. Alle aanwezigen mochten onder het genot van koffie en een drankje hun voorkeur stem opgeven voor een foto en een film.

De winnende foto is gemaakt door wim van O.
Tweede plaats voor de winnende film naar de heer Remco N. en welverdiende derde plaats voor Harry W. met een eveneens zeer bijzondere foto opname.

Gelukkig hadden wij een vakjury: de gerenommeerde onderwater fotograaf Erwin S. terzijde gestaan door de welbekende Lucia S. zij kozen voor de foto die je ziet in de draaiende header van de website gemaakt door Lucien C.

Er waren van de overige inzenders zeker prachtige opnames bij die het net niet tot de prijzen hebben gehaald , ook erg leuke en indrukwekkende films werden vertoond. De winnende keuzen waren dus best spannend.

Een heel erg leuke en inspirerende avond voor iedereen, ook al omdat er dit jaar een cursus onderwater fotografie op het opleiding programma staat. Dit keer hulde aan onze AC voor de zeer geslaagde avond.

PR.

terug naar overzicht
 
 
Google+