Zwembadtraining

Wie lid is van Sub70 kan iedere woensdagavond deelnemen aan de zwembadtrainingen. Deze worden van 21:00 tot 22:00 uur verzorgd door een enthousiast team van onze instructeurs in zwembad de Sprenkelaar te Apeldoorn. Naast deze algemene trainingen worden door onze instructeurs het zwembad praktijkgedeelte van de verschillende cursussen verzorgd. Na de trainingen is er tijd voor gezelligheid en het maken van duikafspraken in Het Sprenkeltje, een gezellig café direct naast het zwembad. Hier kun je vanaf 22:00uur terecht om onze leden te ontmoeten.

Persluchttraining

Iedere eerste woensdag van de maand wordt een persluchttraining verzorgd.
Onder leiding van een club instructeur is er een programma deze avond gericht op training met de perslucht set.
Duikers van Sub70 kunnen dan hun duiktechniek bijschaven. Immers, oefening baart kunst!
Het zwembad is een veilige omgeving om bijzondere dingen aan te kunnen leren.
Veel leden gebruiken hiervoor een kleinere luchtfles van 5 liter of 7 liter met hun eigen set, zodat je minder hoeft te sjouwen.

Perslucht avond

De derde woensdag van de maand kun je gebruiken om met je set lekker onder water te vertoeven en dingen uit te proberen onder het motto niets moet en "veilig in het zwembad" . Dit is tevens de avond waarop bij voldoende animo de intro duiken georganiseerd worden.

 

Onderwatervoetbal competitie

In de wintermaanden december, januari en februari elke 2e woensdag van de maand onderwatervoetbal. Leuk potje voetbal maar dan onder water.

 

Familiezwemmen

In de schoolvakanties mogen de leden van Sub70 familie en vrienden meenemen naar het zwembad (wo 21-22 uur). Dit geldt niet voor de zomervakantie want dan is het zwembad gesloten. Een overzicht van de data vind je elders. Er wordt dan geen training gegeven, iedereen kan lekker zijn/haar eigen gang gaan. Het is alleen toegestaan met introducees op deze avonden te duiken onder begeleiding van een instructeur.

Google+