Veilige en voordelige duikopleidingen

Sub70 heeft het veilige opleiden van duikers hoog in het vaandel staan. Jaarlijks zijn er de cursussen 1* duiker / Open water (beginnersopleiding) en 2* duiker / Advanced 

Verder proberen we de specialisaties Redden, Droogpakduiken en IJsduiken jaarlijks te organiseeren. Daarnaast wordt eens per 2 jaar de cursus 3* duiker / Divemaster gegeven en worden steeds verschillende specialisaties verzorgd. Op verzoek zijn er soms specialties zoals Nitrox Basis, Onderwater OriŽntatie etc.

Sub70 is een vereniging van vrijwilligers voor vrijwilligers. Omdat de instructeurs en alle anderen hun werk vrijwillig doen zijn de kosten van de opleidingen en specialisaties laag. Indien nodig krijgt een cursist zonder kosten extra begeleiding.   

Om te mogen duiken wordt je eerst medisch gekeurd. Deze keuring wordt om de drie jaar herhaald voor duikers jonger dan 50 jaar. Vanaf je vijftigste jaar wordt je ieder jaar gekeurd. Sub70 heeft een eigen duikarts die de keuringen verzorgd, maar je mag je ook door een ander bevoegde arts laten keuren.

Google+