De instructeurs

Sub70 heeft een enthousiast team van instructeurs dat de verschillende opleidingen verzorgt.  Hieronder stellen ze zichzelf voor:

Cees Bijl

Duiker van het eerste uur bij SUB'70 namelijk vanaf 1975 ben ik lid van Sub70 en heb in de loop der jaren op vele mooie en soms minder mooie plaatsen gedoken.

Na het behalen van mijn eerste duikbrevetten heb ik me bezig gehouden met conditietrainingen en opleidingen.
Ik ben in het bezit van een 4 sters brevet en de kwalificatie van 2 sters instructeur
Nog steeds breng ik met veel animo en plezier kandidaten de fijne kneepjes van het duiken bij.Henk ten Cate

Ik ben geboren op 14-09-1970 te Odijk. Mijn eerste duikervaring had ik op Aruba tijdens mijn huwelijksreis in 1996. Hierna er niks me gedaan tot ik voor mijn 30e verjaardag de 1* duiker opleiding kado kreeg waarna ik in 2001 ben begonnen met duiken. Inmiddels ben ik NOB 4* duiker en sinds juli 2009 ook 2* instructeur. In 2007 ben ik ook begonnen met filmen onder water. 

 

 

Laurence Bijl

2* instructeur

Al jong heb ik kennisgemaakt met de duiksport. Sinds 1991 ben ik lid van Sub70. Kort na mijn brevetering vanaf mijn 17e begonnen met opleiden en lesgeven en doe dat nog steeds. Sinds die tijd heb ik aan vele duikers met veel enthousiasme en gedrevenheid, kennis kunnen overdragen en vaardigheden bijgebracht.

Ik stel graag cursisten op hun gemak en vind plezier in en voor duiken op een veilige manier het belangrijkst.

Ik ben 4* duiker en 2* Instructeur. Ik duik graag in Nederland waarbij Zeeland er voor mij uitspringt. Ook in lokale wateren kom ik graag. Als ik de kans krijg trekt het helder blauwe water van bijvoorbeeld de Rode Zee mij ook enorm.   

 

 

Marije Oudejans

38, NOB 4* en 2* instructeur.

Duikt het liefst zo veel mogelijk. In Nederlands zoet en zout water maar ook in de Middellandse Zee. Tijdens het duiken fotografeer ik graag. Ik ben een echt droogpakwatje, inclusief volgelaatsmasker, maar ik duik wel het hele jaar door.


 

Remko Neihof

Ik duik sinds 1997. mijn passie is wrakduiken. In de jaren dat ik duik heb ik verschillende brevetten specialtys gehaald. In 2007 heb ik mijn 1* instructeursbrevet gehaald en wil hiermee verder in de toekomst.Henk Patje

 1* instructeur en verzorgt op dit moment de introduiken bij Sub70.


Cees Bijl

Henk ten Cate

Laurence Bijl

Marije Oudejans

Remko Neihof

Google+