Jaarlijks terugkerende evenementen.

Hieronder vind U informatie over activiteiten welke elk jaar weer terug komen. 

Nieuwjaarsduik en receptie.

De eerste zondag van het nieuwe jaar maken we onze eerste duik voor dat jaar. De duik is op Bussloo. Na het duiken gaan er meestal nog een aantal mensen in zwembroek te water. Verder zijn er oliebollen, koffie, thee en warme chocolademelk aanwezig voor de duikers en niet duikers. 's Middags is er een receptie waar men iedereen het beste kan wensen voor het nieuwe (duikjaar). Onze voorzitter kijkt dan graag even terug op het afgelopen jaar en blikt vooruit naar alle activiteiten van het nieuwe jaar. 

Droogpakweekend (ook wel Watjesweekend genoemd).

Een aantal weken voor Pasen gaan we naar de Witte Boulevaard in Renesse (Zeeland). Hier huren we een bungalow. Er word uiteraard gedoken maar er is ook tijd voor ontspanning. Op vrijdag wordt er door Henk t C macaroni gemaakt voor de hele groep. De zaterdagavond gaan we meestal uit eten.

Paasduik 2e paasdag.

2e Paasdag duiken we in Bussloo. Er wordt een leuke activiteit voor onderwater bedacht. Voor de kinderen zijn er chocoladeeieren verstopt door de paashaas. De kinderen mogen deze samen met de paashaas zoeken. Ook wordt er weer voor koffie, thee, warme chocolademelk en paasbrood gezorgd. 

Hemelvaart weekend.

Dit is een lang duikweekend. We kamperen dan op camping Duin en Strand  in Scharendijke. Het weekend begint op woensdag en duurt tot zondag. Sommige gaan zelfs al een hele week naar zeeland. Uiteraard wordt er veel gedoken. Verder gaan we met een grote groep vaak een avond eten bij het Swarte Schaep in Brouwershaven. op donderdag of vrijdag huren we een boot waarmee we twee duiken maken op de Grevelingen. als er genoeg liefhebbers zijn wordt er ook een middag georganiseerd om met een groep vogelliefhebbers op stap te gaan. vaak wordt deze dag afgesloten met gezamenlijk pannenkoeken bakken en uiteraard eten we ze ook op. Zaterdagavond staat in het teken van de BBQ. Zondagochtend wordt er dan nog gezamelijk opgeruimd waarna iedereen gaat inpakken om weer naar huis te gaan.

Klik voor een filmpje van een bloemkool kwal op de foto hieronder

Zomaar woensdagavondduiken.

In de zomer organiseren we de Zomaar woensdagavondduiken. Dit zijn duiken op onbekende en minder bekende duikstekken. Hierdoor kan het wel zijn dat we wat langer moeten rijden en omdat niet alle duikstekken bekend zijn kan een duik een keer tegenvallen. We vertrekken meestal om 19:30u van de meubelboulevaard richting de duiklokatie. De laatste midzomerduik is op zaterdagavond op Bussloo. We duiken dan om 19:00 uur waarna we om ongeveer 20:30 gaan BBQen.

Feestavond.

Een keer per jaar wordt er een feestavond georganiseert voor de leden met hun partner. Afhankelijk van wat er wordt georganiseerd wordt er een kleine eigen bijdrage gevraagd. In 2013 hebben we met verschillende. tegen elkaar strijdende teams in de avonduren een smokkeltocht gedaan. Compleet met  in jeeps rondrijdende douaniers en opdrachten die onderweg moesten worden uitgevoerd. In 2014 zijn we gaan vuurspies bowlen.

Foto/filmavond.

We proberen ook jaarlijks een foto/filmavond te organiseren waarvoor we vaak een bekende onderwaterfotograaf uitnodigen. Een heel gezellige avond waar we wellicht ook nog iets opsteken over de kunst van mooie onderwaterfoto's maken.

Oudjaarsduik.

Dit is de laatste duik van het jaar waar traditiegetrouw naar een fles met inhoud moet worden gezocht. Na het duiken is er koffie, thee en warme chocolademelk.

 

Google+