Activiteiten

==> Direct naar aanmelden voor een activiteit

==> Direct naar zwembad
==> Direct naar agenda
==> direct naar evenementen

De activiteiten / evenementen commissie

Sub70 is een vereniging die haar leden wil binden en boeien. Om deze doelstelling invulling te geven, biedt Sub70 haar leden (onder andere) een bijzonder goed gevuld jaarprogramma. Het jaarprogramma komt tot stand door overleg tussen de hoofdtrainer en het hoofd van de activiteitencommissie. Het jaarprogramma wordt gevuld met duikgerelateerde opleidingen en met een groot aantal activiteiten.  De organisatie van deze activiteiten wordt verzorgd door leden van de activiteitencommissie en door de leden zelf. Elk lid dat een leuke activiteit verzint, kan in overleg met de activiteitencommissie, deze activiteit (laten) organiseren.

De leden van de activiteitencommissie vinden het van groot belang dat de tijd en energie die zij in het organiseren van activiteiten steken, zinvol is. Dat betekent dat alleen activiteiten worden georganiseerd waar de leden ‘voor warm lopen’. Het is dus van groot belang dat de leden van de activiteitencommissie de wensen van de leden van Sub70 kennen. Iedereen die een voorstel of plan heeft wordt van harte uitgenodigd om dit bij een van de leden van de activiteitencommissie aan te geven. 

De activiteitencommissie is te bereiken opZwembadtraining

Wie lid is van Sub70 kan iedere woensdagavond deelnemen aan de zwembadtrainingen. Deze worden van 21:00 tot 22:00 uur verzorgd door een enthousiast team van onze instructeurs in zwembad de Sprenkelaar te Apeldoorn. Naast deze algemene trainingen worden door onze instructeurs het zwembad praktijkgedeelte van de verschillende cursussen verzorgd. Na de trainingen is er tijd voor gezelligheid en het maken van duikafspraken in Het Sprenkeltje, een gezellig café direct naast het zwembad. Hier kun je vanaf 22:00uur terecht om onze leden te ontmoeten Het zwembad is vanaf 1 juni gesloten voor ons in verband met de buitenduiken !.

Persluchttraining

Iedere eerste woensdag van de maand wordt een persluchttraining verzorgd.
Onder leiding van een club instructeur is er een programma deze avond gericht op training met de perslucht set. Duikers van Sub70 kunnen dan hun duiktechniek bijschaven. Immers, oefening baart kunst!
Het zwembad is een veilige omgeving om bijzondere dingen aan te kunnen leren. Veel leden gebruiken hiervoor een kleinere luchtfles van 5 liter of 7 liter met hun eigen set, zodat je minder hoeft te sjouwen.Het zwembad is vanaf 1 juni gesloten voor ons in verband met de buitenduiken !

Perslucht avond

Nettentraining

De derde woensdag van de maand kun je gebruiken om met je set lekker onder water te vertoeven en dingen uit te proberen onder het motto niets moet en “veilig in het zwembad” . Dit is tevens de avond waarop bij voldoende animo de intro duiken georganiseerd worden.Het zwembad is vanaf 1 juni gesloten voor ons in verband met de buitenduiken !

Familiezwemmen

In de schoolvakanties mogen de leden van Sub70 familie en vrienden meenemen naar het zwembad (wo 21-22 uur). Dit geldt niet voor de zomervakantie want dan is het zwembad gesloten. Een overzicht van de data vind je elders. Er wordt dan geen training gegeven, iedereen kan lekker zijn/haar eigen gang gaan. Het is alleen toegestaan met introducees op deze avonden te duiken onder begeleiding van een instructeur.Agenda (Zwembadtraining, Opleidingen en Activiteiten)Jaarlijks terugkerende evenementen

Hieronder vind U informatie over activiteiten welke elk jaar weer terug komen. 

Nieuwjaarsduik en receptie.

De eerste zondag van het nieuwe jaar maken we onze eerste duik voor dat jaar. De duik is op Bussloo. Na het duiken gaan er meestal nog een aantal mensen in zwembroek te water. Verder zijn er oliebollen, koffie, thee en warme chocolademelk aanwezig voor de duikers en niet duikers. ‘s Middags is er een receptie waar men iedereen het beste kan wensen voor het nieuwe (duikjaar). Onze voorzitter kijkt dan graag even terug op het afgelopen jaar en blikt vooruit naar alle activiteiten van het nieuwe jaar. 

Droogpakweekend (ook wel Watjesweekend genoemd).

Een aantal weken voor Pasen gaan we naar de Witte Boulevaard in Renesse (Zeeland). Hier huren we een bungalow. Er word uiteraard gedoken maar er is ook tijd voor ontspanning. Op vrijdag wordt er door Henk t C macaroni gemaakt voor de hele groep. De zaterdagavond gaan we meestal uit eten.

Paasduik 2e paasdag.

Paasduik

2e Paasdag duiken we in Bussloo. Er wordt een leuke activiteit voor onderwater bedacht. Voor de kinderen zijn er chocoladeeieren verstopt door de paashaas.


De kinderen mogen deze samen met de paashaas zoeken. Ook wordt er weer voor koffie, thee, warme chocolademelk en paasbrood gezorgd. 

Hemelvaart weekend.

Dit is een lang duikweekend. We kamperen dan op camping Duin en Strand  in Scharendijke. Het weekend begint op woensdag en duurt tot zondag. Sommige gaan zelfs al een hele week naar zeeland. Uiteraard wordt er veel gedoken. Verder gaan we met een grote groep vaak een avond eten bij het Swarte Schaep in Brouwershaven. op donderdag of vrijdag huren we een boot waarmee we twee duiken maken op de Grevelingen. als er genoeg liefhebbers zijn wordt er ook een middag georganiseerd om met een groep vogelliefhebbers op stap te gaan. vaak wordt deze dag afgesloten met gezamenlijk pannenkoeken bakken en uiteraard eten we ze ook op. Zaterdagavond staat in het teken van de BBQ. Zondagochtend wordt er dan nog gezamenlijk opgeruimd waarna iedereen gaat inpakken om weer naar huis te gaan.

Zomaar woensdagavondduiken.

In de zomer organiseren we de Zomaar woensdagavondduiken. Dit zijn duiken op onbekende en minder bekende duikstekken. Hierdoor kan het wel zijn dat we wat langer moeten rijden en omdat niet alle duikstekken bekend zijn kan een duik een keer tegenvallen. We vertrekken meestal om 19:30u van de meubelboulevaard richting de duiklokatie. De laatste midzomerduik is op zaterdagavond op Bussloo. We duiken dan om 19:00 uur waarna we om ongeveer 20:30 gaan BBQen.

Snoekje in Bussloo

Feestavond.

Een keer per jaar wordt er een feestavond georganiseert voor de leden met hun partner. Afhankelijk van wat er wordt georganiseerd wordt er een kleine eigen bijdrage gevraagd. In 2013 hebben we met verschillende. tegen elkaar strijdende teams in de avonduren een smokkeltocht gedaan. Compleet met  in jeeps rondrijdende douaniers en opdrachten die onderweg moesten worden uitgevoerd. In 2014 zijn we gaan vuurspies bowlen.

Foto/filmavond.

We proberen ook jaarlijks een foto/filmavond te organiseren waarvoor we vaak een bekende onderwaterfotograaf uitnodigen. Een heel gezellige avond waar we wellicht ook nog iets opsteken over de kunst van mooie onderwaterfoto’s maken.

Oudjaarsduik.

Dit is de laatste duik van het jaar waar traditiegetrouw naar een fles met inhoud moet worden gezocht. Na het duiken is er koffie, thee en warme chocolademelk.