Watjes/droogpakweekend 2023

24 maart 2023 27 maart 2023
Witte Boulevard, Renesse

Hallo Subbers

Inschrijven voor Watjes-/ droogpakweekend welke op de agenda staat voor 24 maart t/m 27 maart 2023

We willen ook in 2023 weer naar de Witte Boulevard in Renesse voor dit gezellige duikweekend in zeeland. Ook als je geen droogpak hebt kun je natuurlijk mee met dit leuke weekend voor het duiken en de gezelligheid en natuurlijk mag je ook je partner aanmelden om mee te gaan voor de gezelligheid. Vrijdagavond zal ik voor diegene die daar zin in hebben weer macaroni maken.  Je dient zelf beddengoed mee te brengen, spullen voor het ontbijt en drinken. Zaterdag avond gaan we meestal uit eten(Uiteraard afhankelijk van de regels op dat moment). Zondagavond gaan de meeste leden weer naar huis maar je mag natuurlijk ook tot maandag morgen blijven

Ik wil uiterlijk 17 december de accommodatie reserveren bij de Witte Boulevard. Meld je daarom zo snel mogelijk aan maar uiterlijk 16 december.

Wil je mee meld je dan nu aan via de website: https://www.sub70.nl/forms.php?act=115

De kosten voor het weekend is afhankelijk van het aantal deelnemers en ligt tussen de €56,- en €76,- per persoon. Bij onvoldoende deelnemers gaat het weekend niet door.

Wil je meer weten over deze activiteiten kijk dan is even op de website. Kun je het niet vinden of als je nog andere vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd een e-mail sturen of even bellen.

Met vriendelijke groet,
Sub’70
Henk ten Cate

Categories: Agenda