Inschrijven watjes-/droogpakweekend

18 maart 2022 21 maart 2022
Witte Boulevard

Hallo Subbers

Inschrijven voor Watjes-/ droogpakweekend welke op de agenda staat voor 18 maart t/m 21 maart

We willen ook in 2022 weer naar de Witte Boulevard in Renesse voor dit gezellige duikweekend in zeeland. Ook als je geen droogpak hebt kun je natuurlijk mee met dit leuke weekend voor het duiken en de gezelligheid en natuurlijk mag je ook je partner aanmelden om mee te gaan voor de gezelligheid. Vrijdagavond zal ik voor diegene die daar zin in hebben weer macaroni maken.  Je dient zelf beddengoed mee te brengen, spullen voor het ontbijt en drinken. Zaterdag avond gaan we meestal uit eten(Uiteraard afhankelijk van de regels op dat moment). Zondagavond gaan de meeste leden weer naar huis maar je mag natuurlijk ook tot maandag morgen blijven

Ik wil uiterlijk 20 december de accommodatie reserveren bij de Witte Boulevard. Meld je daarom zo snel mogelijk aan maar uiterlijk 19 december.

Wil je mee meld je dan nu aan via de website: https://www.sub70.nl/forms.php?act=94

De kosten voor het weekend is afhankelijk van het aantal deelnemers en ligt tussen de €51,25,- en €76,55,- per persoon. Bij onvoldoende deelnemers gaat het weekend niet door.

Wil je meer weten over deze activiteiten kijk dan is even op de website. Kun je het niet vinden of als je nog andere vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd een e-mail sturen of even bellen.

Henk ten Cate