Nieuwe Compressor en locatie.

Afgelopen ledenvergadering hebben jullie ons als bestuur toestemming gegeven om te gaan kijken naar een nieuwe compressor.  De afgelopen maanden zijn Remco en Robert (nieuw lid, werkt bij een grote compressor-leverancier) op zoek gegaan naar de beste aanbieding voor ons als vereniging en dat is gelukt. Zij hebben een mooie compressor voor ons kunnen regelen die zowel 200 als 300 bar kan vullen, én buffers heeft.  Ook zijn we op zoek geweest naar een andere vullocatie met meer parkeerplaatsen. Dankzij Harry hebben we deze ook gevonden. Wat gaat er nu allemaal gebeuren? De afgelopen periode zijn Remco en Robert heel erg druk geweest met het opbouwen en gereed maken van onze nieuwe vullocatie en hebben we de oude locatie nog even gehouden zodat jullie als leden hier geen ander van zouden ondervinden.  Vanaf 1 januari 2020 gaan wij echter verhuizen en zal er vanaf dat moment gevuld gaan worden op de nieuwe locatie.

Adres: Prinses Beatrixlaan 240.  

Dit is het gebouw van de Duivensport centrum Apeldoorn en biedt ruimte aan meerdere verenigingen. Achterom is een groot parkeerterrein en onze vullokatie is de eerste deur links (via de voordeur) of als je achterom komt de laatste deur rechts voor de uitgang.

Als bestuur willen wij Remco, Robert en Harry bedanken voor al hun inspanningen en wij zullen alle benodigde informatie over de nieuwe vullocatie binnenkort nog uitgebreid met jullie delen. 

Categories: Geen categorie