Introduik voor niet-leden

17 november 2021 | 19:45

Voor 2021 staan er nu 3 woensdagen gepland 

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om onder water te ademen?  Onder professionele begeleiding van onze instructeurs kunt je kennismaken met persluchtduiken. Wij bieden vele mogelijkheden voor introduiken, ook voor verenigingen en bedrijven. Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je aan  voor een introduik via het formulier onder aan deze pagina. 

Sub’70 biedt in 2021 3 keer de mogelijkheid om voor €20,- een introduik met persluchtset te maken in zwembad de Sprenkelaar. (als je bij ons een cursus gaat volgen, dan krijg je dit bedrag terug.)
Heb je een waardebon gratis introduik, lever die dan in op de avond zelf.

Wanneer: 3 woensdagen in 2021 (15-9; 17-11 en 15-12), om 19.45 uur.

Waar: In ons leslokaal in zwembadcafé het Sprenkeltje. Parkeren bij zwembad de Sprenkelaar, Laan van Zevenhuizen 381 in Apeldoorn.

Meenemen: zwemkleding en een handdoek, wij zorgen voor de rest.

Wat ga je doen?

Je krijgt eerst een korte uitleg over de persluchtset en een veiligheidsinstructie waarin we onder andere de handsignalen oefenen. Ook laten we met enkele filmpjes zien dat er in Nederland onder water heel wat valt te beleven. Daarna ga je onder begeleiding van onze instructeurs zelf duiken in het zwembad. 

Je gaat die avond echt met een persluchtset (trimvest, ademautomaat en fles) onder water, waarbij wij er voor zorgen dat dit ontspannen en veilig gebeurt. De duik eindigt om 22.00 uur, waarna we in zwembadcafé het Sprenkeltje nog even nabespreken. Hierna is er gelegenheid om te borrelen met de leden van Sub’70 die je graag alles over het duiken en onze vereniging willen vertellen. Neem alle sterke verhalen wel met een korreltje zout, want onder water zien alle vissen er veel groter uit (echt waar).
Voor wie: iedereen vanaf 12 jaar met een normale gezondheid. Met sommige handicaps kun je ook veilig een introduik maken. Neem in dat geval wel altijd eerst per e-mail contact met ons op.
Hoe Aanmelden?
Wil je het een keer proberen? Vul dan onderstaande gegevens in, uiterlijk 7 dagen voor de gewenste datum van de introduik. Wij nemen dan telefonisch of per e-mail contact met je op om de introduik definitief in te plannen.

17-11-2021