Kamperen in Zeeland

12 mei 2021 16 mei 2021
Zeeland

In oktober hebben jullie allemaal een mail ontvangen over het hemelvaartweekend van 2021. Als bestuur zijn wij ons er gedegen van bewust dat alles onzeker is en dat corona ons blijft achtervolgen. Toch streven wij er als bestuur naar dat we met hemelvaart 2021 weer gezellig met zijn alle kunnen gaan kamperen en we hopen dat jullie met ons mee willen gaan.

Afgelopen jaar zouden wij voor de eerste keer gaan kamperen bij Camping de brem in Renesse, maar omdat dit afgelopen jaar niet gelukt is gaan we voor een tweede poging in 2021. Deze camping beschikt zowel over kampeerplaatsen als over huisjes. Als vereniging hebben we op dit moment een optie op een eigen veld met 10 kampeerplaatsen. Mochten er meer aanmeldingen binnen komen kan dit uitgebreid worden. 

Voor alle nieuwe leden even iets meer informatie over Zeeland. Met hemelvaart gaan wij een weekend naar Zeeland om daar met zijn alle te duiken. Dit doen we zowel in het Grevelingen als in de Oosterschelde.  Bij al deze duiken wordt er rekening gehouden met de verschillende brevetten binnen de vereniging zodat iedereen kan duiken. In Zeeland vindt je kreeft en Noordzee Krab. Ook zijn er kleine beestje als Poelslakjes te vinden.  Met hemelvaart is het ook de periode van de Sepia’s en wie weet zie je deze dan wel tijdens 1 van de getijdenwaterduiken. 

Kosten. 

Door een slecht kampeerjaar in 2020 zijn de kosten iets hoger dan afgelopen jaar, maar ik hoop dat jullie hier allen begrip voor hebben. Zoeken naar een andere camping is voor 2021 namelijk ook geen optie omdat we nog een voucher van deze camping hebben ter waarde van 860 euro aan eerder betaalde aanbetalingen. 

Een kampeerplek van woensdag tot en met zondag op basis van 2 volwassenen kost 133,68.

Mochten er leden zijn die aangepaste wensen hebben, laat het gerust even weten dan zal ik hiervoor contact met de camping opnemen. Leden die liever een huisje huren willen wij vragen om dit zelf via de website van de camping te regelen. www.campingdebrem.nl

Vind je het leuk om met de vereniging mee te gaan naar het hemelvaartweekend en te kamperen op 1 van de kampeervelden, laat dit dan uiterlijk 20 december 2020 zsm aan ons weten door een mail te sturen aan  dan kijken wat er kan.

Wij hopen in 2021 weer met veel leden te gaan kamperen. Ga jij ook mee?!

Met vriendelijke groet, 

Patricia Stringer

Secretaris Sub70