Nieuwjaarsduik en -borrel 2024

Strandhuys de Enk

6 januari 2024 | 14:00 18:00
Bussloo - Strandhuys de Enk, Wilp

Mooie tradities moeten we met elkaar in stand houden. Zo ook de jaarlijkse nieuwjaarsduik en -borrel. Op zaterdag 6 januari 2024 hebben we dit gepland.

We hebben er voor gekozen om de duik en de borrel met elkaar te combineren op dezelfde locatie, namelijk bij Strandhuys de Enk (Bussloo).

Daar kunnen we duiken en aansluitend met elkaar proosten op het nieuwe jaar.

Duik

Om 14:00 uur worden jullie verwacht bij Bussloo – Strandhuys de Enk. Daar verwachten we rond 14:30 te water te gaan voor een verfrissende duik. De duikstek ligt recht tegenover duiklocatie de Sterrenwacht. We kunnen vanaf het strandje te water.

Borrel

Mocht je niet gedoken hebben, ook dan ben je uiteraard welkom bij de nieuwjaarsborrel.

Van 16:00 tot 18:00 luiden we in Strandhuys de Enk, onder het genot van een lekker drankje en een borrelhapje, het nieuwe jaar in. Dan nemen we jullie ook mee in wat de plannen voor het komende jaar zijn.

Aanmelden voor de borrel

Omdat we voor de nieuwjaarsborrel bij Strandhuys de Enk een arrangement afnemen willen we vooraf kunnen inschatten met hoeveel we zullen zijn. Daarom het verzoek om je aan te melden als je aanwezig bent bij de borrel. Aanmelden kan door in te loggen op de site van Sub 70. Navigeer dan naar ‘Activiteiten’ en selecteer dan ‘Aanmelden activiteiten’ of via deze link.

Adres

Kneuterstraat 19

7384 CM WILP

Categories: Agenda