Paasduik 2024

30 maart 2024 | 12:00 16:00
, Bussloo, Nederland

Ook dit jaar gaan we van de A.C. de paasduik weer organiseren.

Dit jaar gaan we het iets anders doen als normaal, zo is er een andere dag gekozen en dit hebben we gedaan omdat met pasen mensen toch vaak op bezoek gaan bij familie en vrienden.

Ook hebben we besloten nog meer openheid in de A.C. te geven, en bij elk evenement op de agenda hier aan te geven wie het aanspreekpunt is van de A.C. voor dit bewuste evenement. zo kan je nooit voor verassingen komen te staan als je een vraag wil stellen, en een ander lid van de A.C. weet niet overal van.

De paasduik 2024 word dit jaar georganiseerd op zaterdag 30-03-2024 door de gehele A.C.

Wij zouden het fijn vinden als jullie om 12:00 uur aanwezig zijn bij het Bruggetje bij Bussloo. Als je niet weet waar het is, en je leest dit bericht met je telefoon klik dan HIER voor navigatie met Google Maps !Dan kunnen we met jullie de bedoeling doornemen, en rond 13:00 uur in het water liggen, terwijl de kinderen eieren gaan zoeken samen met de paashaas ! Uiteraard nemen alle duikers hun spullen mee, en gaan toch lekker duiken ?


Jazeker, de paashaas heeft gezegd dat hij dit jaar Sub70 wel weer op gaat zoeken, dus neem de kids mee om gezellig eitjes te zoeken.

Ook voor de inwendige mens word na de duik wat geregeld, we spreken namelijk wel rond lunchtijd af .

Geef je allen massaal op, want er word een onderwater wedstrijdje georganiseerd !!

Zouden jullie je via activiteiten op de website willen opgeven met het aantal mensen dat er komen en of je mee duikt ?

De activiteitencommissie

Arno, Ebel, Jeroen & Marc

Categories: Agenda