Weekend Zeeland met de A.C.

21 juni 2024 | 16:00 23 juni 2024 | 22:00
Summio Parc Port Greve, Zeeland, Brouwershaven

Wie wil er nu niet in Zeeland duiken?

Hallo Subbers,

Begin maart hadden we in de whatsapp groep al gepeild of er interesse is voor een extra duikweekend Zeeland in het weekend van 21 juni tot en met 23 juni 2024. Aangezien die interesse er was zijn we aan de slag gegaan om dit te regelen.

We hebben een gezellig duikweekend gepland waarbij we verblijven in een mooie bungalow in Summio Parc Port Greve (Brouwershaven). Dit is vlakbij de bekende duiklocaties bij Scharendijke en Den Osse (Grevelingenmeer).

Ten opzichte van het watjes-/droogpakweekend (maart) zal de watertemperatuur een stuk aangenamer zijn in juni waardoor er prima met een natpak gedoken kan worden. Maar droogpakduiken kan uiteraard ook.

We hebben een mooie 8 persoonsbungalow geregeld, waarbij het zelfs mogelijk is om na de duik in de sauna lekker op te warmen.

Het aantal plekken is beperkt tot 8, dus wees er snel bij om aan te melden.

Mocht je niet meer kunnen aanmelden, maar wel interesse hebben, stuur dan een email aan of neem contact op met Arno Kroese (06-22274085). Bij voldoende interesse kunnen we altijd kijken of er nog een extra bungalow bij gehuurd kan worden.

Het beddengoed is aanwezig bij aankomst in het huisje, maar we moeten wel zelf ons bed opmaken. In overleg met de aanmelders overleggen we nog wat we regelen met eten, maar in principe gaan we er vanuit dat iedereen eigen eten en drinken voor het weekend meeneemt.

Wil je mee meld je dan nu aan via de website: https://www.sub70.nl/forms.php?act=148

De bungalow is nu gereserveerd, maar uiterlijk komende maandag moet de boeking definitief doorgegeven worden. Dus meld je het liefst al vóór 8 april aan.

De kosten voor het weekend is afhankelijk van het aantal deelnemers en ligt tussen de €99,- en €111,- per persoon. Bij de aanmelding krijg je een factuur van €111,- en pas na betaling is je aanmelding definitie. Bij onvoldoende deelnemers gaat het weekend niet door. Worden de kosten lager dan krijg je dit later terug.

De activiteitencommissie

Categories: Agenda