1 april 2020

Beste Leden,

Het 1e kwartaal van 2020 is alweer achter de rug, we zijn het jubileumjaar goed begonnen, gezellige nieuwjaarsduik, leuke nieuwjaarsreceptie.

Aantal leden aan het duiken geweest in TODI en de 1e buitenduiken zijn alweer gemaakt. Echter toen kwam Corona… een heftig virus die Nederland en de rest van de wereld volledig ontregeld. Watjesweekend wat geen doorgang kon vinden, Hemelvaartweekend wat recent geannuleerd is en ook onze wekelijkse woensdagavond kan geen doorgang meer vinden.

Ik moet wel zeggen dat ik die gezelligheid wel mis en zeker de duiken die we niet kunnen maken. Maar goed gezondheid en veiligheid van allen gaat boven alles. Wat betreft de contributie wil ik iedereen verzoeken deze wel keurig conform de geldende afspraken over te maken.

Onze betaalverplichtingen als vereniging lopen namelijk ook gewoon door, zodra wij duidelijkheid hebben over bijvoorbeeld de zwembadhuur e.d. zullen wij naar rato restitutie verlenen op de betaalde contributie> Mocht je nu daadwerkelijk niet in de gelegenheid zijn jouw contributie voor het 2e kwartaal te kunnen betalen, neem dan contact op met de penningmeester zodat die kan kijken wat voor afspraken we kunnen maken.

Ik ga ervan uit dat iedereen hierin zijn verantwoording zal nemen. Ik hoop dan ook dat ik jullie weer snel aan de waterkant mag zien en dat we nog mooie en gezellige duiken mogen maken dit duikseizoen.

Veel gezondheid toegewenst en laten we elkaar in de gaten houden.

Groetjes

Patrick Brands

Voorzitter

Categories: Geen categorie