Buitenwaterlessen 2* afgerond

Afgelopen weekend zijn de 2* cursisten in Zeeland geweest. In dit weekend hebben zij de getijdenwaterduiken met goed gevolg afgelegd en hebben zij (bijna allemaal) hiermee de buitenwaterlessen afgerond.  De rescuedag op 31 oktober as is nu nog de laatste duikvaardigheid die zij af moeten ronden. Deze zal op kort termijn bekend gesteld worden aan alle leden. 

Dit weekend gaf ons ook de mogelijkheid om terug te kijken op de afgelopen opleiding en hier hebben wij een aantal verbeterpunten vast kunnen stellen.  Zo is er oa (door ons instructeurs) een extra zuurstofkoffer gekocht, en zullen we meer en helderder communiceren. Maar ondanks deze verbeterpunten kijken de cursisten en wij instructeurs positief terug op deze 2* opleiding in coronatijd. 

Martin en Patricia.

Categories: Geen categorie