Even voorstellen

Beste duikvrienden,

Lucien heeft me gevraagd iets over mezelf te schrijven voor het clubblad.

Om te beginnen heb ik rond 1973 mijn 2* brevet gehaald bij duikteam Merou in Arnhem, ik ben de exacte benamingen vergeten maar in die begintijd begon je volgens mij als leerling duiker en ging daarna door naar “gevorderd” o.i.d. toen mijn brevet werd aangevraagd was ik 2* duiker.

Na veel omzwervingen o.a. Barracuda Den Haag en een lange “winterstop” kwam ik rond 2013 door toeval terecht bij “Blue Lagoon” in Apeldoorn, daar heb ik bij de SSI divemaster opleiding gevolgd.

Ter afronding van die opleiding moest ik een project organiseren en uitvoeren, dat werd de herziening van het lijnenplan in Bussloo. In die periode heb ik voor het eerst via Ruud Blom met Sub70 kennis gemaakt. Na de opheffing van Blue Lagoon ben ik in 2015 bij Cousteau terecht gekomen o.a. omdat zij zich als beschermers van Bussloo opstelden en meewerkten aan het project.

In deze periode heb ik het project “verplaatsing Bus2” voorbereid, dat vervolgens letterlijk door de genie is uitgevoerd. (Daarmee heb ik zoeken en bergen verdiend, haha)

Bij Cousteau heb ik vervolgens mijn NOB 2* instructeurs opleiding gehaald nota bene onder auspiciën van Marije.

Ik ben intussen eigenlijk al min of meer aan Sub70 verbonden als gastinstructeur en hoop dat in de toekomst als instructeur te kunnen vervolgen. Na een paar inleidende gesprekken met een aantal clubleden ben ik van harte welkom geheten.

Bijna mijn gehele professionele leven heeft in dienst gestaan van onderwijs en opleiden, dus instructeur zijn ligt me wel.

Mijn privé leven zal tijdens informele momenten wel ter sprake komen dus er is vast nog wel iets te praten 😉

Aart Henk Goossens

Categories: Geen categorie