Hemelvaartweekeinde

Yes, we mogen weer … een beetje.

Dit Hemelvaarsweekeinde gaat een groep duikers met aanhang weer naar Zeeland om een mooi weekeinde op de camping te door te brengen en een aantal duiken te maken. Sommigen komen al het weekeinde vóór Hemelvaart aan, anderen pas op de woensdag ervoor. Ook hebben we een aantal leden die een huisje gehuurd hebben in de buurt van de CampingOmdat er nog voldoende Corona-regels van kracht zijn, zullen we met de invulling moeten improviseren. Dat betekent dat er géén clubduiken gepland kunnen worden, je mag immers met maximaal 4 volwassenen buiten sporten, op 1,5 meter. We hebben daarom een appgroep gemaakt van iedereen die geboekt heeft, zowel op de camping als in de huisjes, zodat je wel makkelijk een buddy kunt zoeken voor een duik, of om aan te sluiten bij een ander buddypaar. Houd rekening met controles bij (te) drukke duikstekken en bewaar die 1,5 meter afstand.

Ook op de camping zal het anders zijn. Ten eerste omdat we op een andere camping zitten dan voorheen: We gaan naar Camping De Brem in Renesse, die meer faciliteiten biedt dan Duin en Strand, en vooral ook bungalows te huur aanbiedt voor toekomstige Hemelvaart weekenden. De kampeerders zitten op veld N4, maar er zal geen partytent meekomen. Wel is er een groot zeil om eventueel een stukje droog  te overspannen. De traditionele pannenkoekenavond en barbecue-avond zullen ook op individuele basis ingericht moeten worden. Dat betekent dat het leuk is als je op donderdagavond pannenkoeken bakt en op zaterdag je eigen (wegwerp) barbecue aansteekt, maar we kunnen er geen lange tafel met ouderwetse gezelligheid bij maken.

Wil je een dagje langskomen voor één of meerdere duiken?

We staan op camping de brem (https://www.campingdebrem.nl/ ) en neem even contact op met een van de aanwezigen om af te stemmen als je voor een dag een buddy zoekt.
Aanwezige leden zijn Bas, Eric, Harm Jan, Henk B, Henk t C, Ineke, Jan v H, Larissa, Laurence, Lucien, Marije, Martin, Natalie, Niels, Patricia, Ralf, Ron, Saskia en Wim. Daarnaast zijn er ook aanhang en enkele oud-leden aanwezig.

Categories: Geen categorie