Introductie nieuw lid – Simon Ellenbroek

Hallo, ik ben Simon Ellenbroek en ik ben 28 jaar oud en samen met mijn verloofde Miriam woon ik in Vaassen. Ik ben begonnen met duiken doordat ik een vriend heb die een enthousiaste duiker is en veel foto’s en filmpjes deelde met mij. Door zijn verhalen en mijn nieuwsgierigheid ben ik in 2014 bij ESKO Diveworld in Zeist begonnen aan mijn nieuwe hobby en heb ik bij hun mijn SSI open water brevet behaald. Vervolgens heb ik drie jaar met veel plezier gedoken in o.a. Nederland en Egypte. In Egypte heb ik in de Rode zee gedoken bij Roots red Sea bij El Quseir. 

In 2017 ben ik gaan werken bij de Koninklijke Landmacht en toen ben ik gestopt met duiken. Het duiken was niet te combineren met het werk omdat ik eerst een half jaar de algemene militaire opleiding volgde. Doordeweeks zat ik intern op een kazerne en ik was ook veel weekenden weg, of was ik blij dat ik even thuis was zodat ik wat kon uitrusten. Na het behalen van mijn opleiding moest ik wennen aan het werk, zoals oefeningen, waardoor het duiken op een laag pitje bleef staan. Ik had besloten dat ik het duiken weer zou gaan doen als ik meer tijd zou hebben. Nu ik vijf jaar verder ben en nog steeds druk ben met werk, en andere zaken zoals voorbereidingen van het huwelijk en een hbo-studie, heb ik toch besloten om het duiken op te pakken omdat het er anders nooit van komt. 

Ik heb mij bij sub70 ingeschreven omdat de facebookpagina en de website mij aanspraken en ik het leuk vind om mensen te ontmoeten die net zoveel (of meer) plezier halen uit de hobby als ik. Ik kijk er naar uit om weer te duiken!

Tot bij de waterkant! 

Simon Elllenbroek

Categories: Geen categorie