Introductie nieuw lid – Ebel Geertsema

Even voorstellen

Ebel Geertsema, samen met Astrid wonen we inmiddels zo’n zeven jaar in Apeldoorn. Ons huis, jaren dertig, staat aan de Beeklustweg. Aan ons huis is flink geklust deze winter, onder andere hebben we nieuwe keuken en een tuinkamer erbij. 

Ik werk als ICT Infrastructuur architect bij Sogeti (een onderdeel van de Cap Gemini groep) en wordt gedetacheerd bij opdrachtgevers. Mijn huidige opdrachtgever is de IND in den Haag. 

Mijn interesses en hobby’s zijn divers: koken, wandelen in de natuur, tuinieren, boulderen (klimsport), geocachen. Sinds een paar jaar is duiken ook toegevoegd aan deze lijst. In 2019 heb ik een proefduik gemaakt in de Rode zee tijdens onze vakantie in Israël. Toen was ik ‘verkocht’, duiken was al langer een wens en dan moet je wel een stap zetten. In maart 2020, ja net toen corona opkwam, zijn we teruggegaan naar Eilat en heb ik daar mijn Padi OWD gehaald. Een bijzondere ervaring op meerdere vlakken. Qua duiken natuurlijk een schitterende omgeving onderwater, veel vissen ed. gezien. Daarnaast verandert de wereld in rap tempo omdat corona om zich heen slaat. We zijn met de laatste vlucht vertrokken en reden over een lege snelweg naar huis. Vanaf dat moment werkten we opeens vanuit huis.

In de zomer van 2020 heb ik mijn AOWD gehaald in Nederland in de Vinkeveenseplassen. In 2021 heb ik nog een poging ondernomen om vervolgopleidingen te doen maar helaas is dit niet gelukt. De verbouwing is zo goed als klaar en nu was voor mij het moment aangebroken om het duiken weer op te pakken. Ik heb even kort kennis gemaakt met een aantal leden in de Sprenkelaar. De 15e juni as. staat in de agenda om mee te doen met het 2e Rondje Bussloo Duik.

Tot snel,

Ebel

Categories: Geen categorie