Parkeerpas Leisurelands

De nieuwe Leisurepas (voorheen parkeerpas) begin maart in verkoop!
Wat is de Leisurepas?
Onbeperkt parkeren op 17 gebieden van Leisurelands van 1 mei 2021 tot 1 mei 2022. Extra: de Leisurelands Vriendendeals. Dit zijn leuke kortingen waar je als pashouder op tonen van je Leisurepas gebruik van kan maken (lees verder voor meer informatie). De Leisurepas is in prijs gelijk gebleven en begin maart al te koop via onze webshop! De korte Leisurepas (voertuigen tot 6m) kost € 44,50 en de lange Leisurepas (voertuigen tot 15m) kost € 84,50
 
Begin maart start de verkoop!
Wat zijn de Vriendendeals?
Met de Vriendendeals kan jij het beste uit je bezoek halen op onze gebieden! Op vertoon van je Leisurepas kan je bij verschillende ondernemers op onze gebieden gebruik maken van leuke kortingen. Denk aan korting op toegangskaarten, groepskortingen op outdooractiviteiten of het tweede drankje gratis!

Elke maand vanaf 1 mei zullen er nieuwe Vriendendeals online komen op www.leisurelands.nl/vriendendeals. Deze worden ook naar je verstuurd via een maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je goed op de hoogte van alle leuke acties en voordelen op de recreatiegebieden! 

Wat een winters weertje nu hè? Wij kijken al uit naar de zomer!

Categories: Geen categorie