Weekeinde Tertius

UPDATE: Er zijn nog 2 plekjes beschikbaar op de Tertius.

Je kunt je aanmelden via onze site > Inloggen > Activiteiten/Aanmelden Activiteiten en vergeet niet je dieetwensen in te vullen (laat ook even weten als je er geen hebt)…

Dit najaar hebben we een optie om in Zeeland aan boord van de Tertius een bijzonder duikweekeinde te beleven. Aangezien hierbij nachtduiken en stromingsduiken aan bod komen, is deelname mogelijk voor 2*-duikers (Padi AOW) of hoger. Ben je in opleiding voor 2*, overleg dan met je instructeur of dit weekeinde voor jou haalbaar is.

We gaan op vrijdagavond 22 oktober om 19:00uur aan boord (met een gevulde maag).
Na de inscheping is er ‘s avonds een eerste nachtduik gepland. We slapen met z’n tweeën in een hut, de indeling wordt in overleg gemaakt.
Op zaterdag staan er 3 duiken op de planning en is er een gezamenlijk avondeten aan boord.
Op zondag zullen we na 2 duiken omstreeks 16:30uur terugkomen in de haven.

De duiktrip is inclusief:
– alle bootduiken vanaf de Tertius en overnachting op vrijdag en zaterdag in 2-persoonshut;
– ontbijt en lunch op zaterdag en zondag;
– avondeten op zaterdag;
– Koffie, thee, water.

Je kunt aan boord vullen voor € 0,40 per liter flesinhoud, 200 of 300 bar. Zelf regel je je vervoer, avondeten op vrijdag en zondag, je duikmaterialen en eventuele extra drankjes.

De kosten bedragen € 195,= per persoon en je kunt je opgeven via de site (inloggen > Aanmelden Activiteiten). Vol = vol !

De Tertius:

DUITS MEETVAARTUIG GEBOUWD IN 1976

De Tertius is een voormalig, zeegaand Duits meetvaartuig, gebouwd in 1976. Het schip is 25 meter lang en 7 meter breed. Het is een ideaal schip, voor zowel de duiksport, sportvisserij, charters en meerdaagse trippen. De Tertius leent zich uitstekend voor een meerdaags verblijf of korte trips met kleine en grote gezelschappen.

Verder hebben we twee bijboten stand-by, beschikt het schip over een ruim voordek, een lift voor de onderwatercamera’s en een zwemplateau met twee duiktrappen.

WAT VIND U AAN BOORT VAN DE TERTIUS?

Ruime dekken en uiterst professioneel gebouwd en uitgerust met fishfinder, radar, gps en navtex.

Een makkelijke opstapplaats en drijvend steiger voor tijdens het inschepen. Een zwemplateau voorzien van twee duiktrappen. Twee bijboten stand-by. Een klasse kombuis, ruime salon en een moderne stuurhut.

Beneden dek’s bevinden zich 6 hutten, met ieder twee kooien voorzien van cv, wastafel warm / koud water, hang- en legkast. Op het bovendek kunt u genieten van de zon op het zonnedek. Wij hebben terrasverwarming wanneer het wat kouder wordt.

Een apart toilet en douche bevinden zich ook beneden. Voor de duikers hebben wij een stang om de pakken op te hangen.

DUIKEN
BEKIJK HET WATER VANUIT EEN ANDER PERSPECTIEF

Wij beschikken over een eigen vulstation en we kunnen perslucht-vullingen verzorgen van 200 en 300 BAR. Daarnaast beschikken wij over een 220 volt installatie zodat uw duiklamp normaal geladen kan worden. Alleen gekeurde cylinders worden door ons gevuld. Duikers dienen in het bezit te zijn van een geldig duikbrevet en een onderwatersport verzekering.

Wanneer u bij ons komt duiken voor een zaterdag- en/of zondag en u heeft geen zin om vroeg op te staan of u komt van ver, dan bieden wij u de gelegenheid gebruik te maken van onze ruime hutten. Kom de avond tevoren, slaap aan boord en geniet de volgende morgen van een goed ontbijt zodat u fris aan een leuke duikdag kan beginnen.

Lees alle info op http://www.boot-duiken.nl/

Categories: Geen categorie