Opleidingen en Specialisaties

Beste leden,

Het voorjaar is van start gegaan en de duikkriebels beginnen weer te jeuken.

Reden om te inventariseren wie er zin heeft in een (aanvullende) opleiding. Omdat het zwembad nog niet open is en er coronaregels van toepassing blijven is het nu niet mogelijk om met grote groepen tegelijk instructie te geven.  Daarom wordt zo veel mogelijk de theorie in online bijeenkomsten gegeven, én opgenomen zodat je er ook eens later naar terug kunt kijken. Of in een ruime zaal, als dat mogelijk wordt.

Praktijklessen gaan in kleine groepjes (2 x 2 cursisten per instructeur) door in buitenwater of bijvoorbeeld in DiveWorld.

Enkele weken geleden is de specialisatie Wrakduiken online geweest en deze vind je nu dus al terug op onze site (www.sub70.nl > Voor Leden > Online opleidingen)

Op dit moment zijn er weergegadigden voor droogpak-specialisatie en voor nitrox- en decompressieduiken.

Welke specialisatie kun je volgen ? Dat hangt af van je brevet:

* De opleiding tot Duikbegeleider maakt dat je als 3*/Duikbegeleider kunt assisteren bij andere opleidingen.
Deze opleiding is momenteel in ontwikkeling. Als er duikers zijn die deze willen volgen, proberen we zsm aan te sluiten na de pilot ervan.

Heb je interesse in het volgen van een specialisatie, meld je dan bij instructeurs of bestuur ( of ).

We gaan binnenkort een planning maken wat er gewenst is en we wanneer kunnen bieden.

Voor de geplande Nitrox / Decompressieduiken heeft Aart Henk de volgende toelichting gegeven.

Zodra de Corona maatregelen het toelaten wil ik graag een paar avonden (ter lering ende vermaak) maar ook voor die mensen die het brevet  “Decompressie duiken ” willen halen een aantal theoriebijeenkomsten organiseren. Het is mijn bedoeling om in een groepsgesprek ook echt diep op de stof in te gaan. Of je nu wel of niet een brevet wilt halen, je bent van harte welkom.

De plaats wordt hoogstwaarschijnlijk het zaaltje bij ons vulstation, of online, dat hangt af van het corona beleid.

Ik wil graag weten wie hier belangstelling voor hebben.

Degenen die het brevet willen halen moeten hiervoor in totaal vier (2 x 2) duiken maken in de Beldert.(Dat kunnen we later afspreken)

Deze duiken zijn eventueel te combineren met de duiken die je zou moeten maken voor het Nitrox brevet dus er zijn combinaties mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Lucien Craft, Penningmeester Sub ‘70

Categories: Geen categorie