Ledenpas / Verzekeringsbewijs

Teksten van https://onderwatersport.org/nob-ledenpas-verzekeringsbewijs/

Zo af en toe krijgen we de vraag of we, bijvoorbeeld voor een duikvakantie naar het buitenland, een verzekeringsbewijs kunnen opsturen dat aantoont dat iemand lid is van de NOB en dus verzekerd is. Dit bewijs kun je heel eenvoudig zelf downloaden via MijnNOB!

Je logt hiervoor in op www.mijnnob.nl en onder het kopje ‘Mijn NOB’ staat ‘Mijn Ledenpas’. Je kunt dit bewijs printen maar ook downloaden op jouw telefoon en op deze manier meenemen op vakantie.

Verzekeringen

Als lid van de NOB ben je met onze duikverzekering automatisch goed verzekerd tegen ongevallen tijdens onderwatersportactiviteiten en aansprakelijkheid. Ga je graag op reis en wil je je helemaal nergens zorgen over maken? Sluit dan via ons een aanvullende en voordelige reisverzekering en annuleringsverzekering af voor onverwachte gebeurtenissen die geen betrekking hebben op onderwatersportactiviteiten. Je kunt de verzekering voor jezelf afsluiten, maar ook voordelig voor je partner of gezin. Lees hier meer over deze aantrekkelijke optionele reisverzekering.

Wat doe ik in geval van nood?

Voor ondersteuning en coördinatie bij (duik)ongevallen die je op reis in binnen- of buitenland overkomen, kun je 24/7 contact opnemen met Alarmcentrale SOS International Amsterdam via telefoonnummer +31 (0)20 – 6 51 51 51. Zie voor meer informatie www.sosinternational.nl.

Bekijk hier de FAQ over de NOB verzekeringen

Categories: Geen categorie