Introductie nieuw lid – Dennis Peek

Mijn naam is Dennis Peek, 52 jaar en wonende in Apeldoorn.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als directeur-bestuurder binnen het primair onderwijs in Hoevelaken.

Ik ben met duiken begonnen in het jaar 2000 met mijn OW. Toen nog gehaald bij Trendsport Twello. Had al snel de smaak te pakken en ben in 2004 instructeur geworden bij PADI.

Heb ongeveer 6 jaar met veel plezier vele duikers mogen begeleiden naar hun brevet. In verband met mijn werk en opgroeiende kinderen besloten om met lesgeven te stoppen en af en toe eens te duiken. De laatste jaren echter is de frequentie weer toegenomen en ben ik inmiddels weer een veel duiker.

Ik duik het hele jaar door vooral in Nederland. Dat kan zijn in zoetwater maar ik mag ook graag in Zeeland of in de Noordzee duiken. In het buitenland duik ik ook erg graag. Ik ben een paar weken geleden nog in Egypte geweest en in het voorjaar staat er een tripje naar Kroatië op het programma om wat wrakken te bezoeken.

Afgelopen jaar heeft mijn zoon zijn aow gehaald en is inmiddels mijn vaste buddy. Ook hij is lid geworden van Sub’70 met dezelfde reden als ik. Namelijk gezelligheid op, bij en in het water. Daarnaast hoop ik kennis en ervaringen te kunnen uitwisselen en deel te nemen aan allerlei tripjes zowel dichtbij als verder weg.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

Groet, Dennis

Categories: Geen categorie