Introductie nieuw lid – Mark Peek

Even voorstellen,

Mijn naam is Mark Peek (25) en ik woon in Apeldoorn. Ik ben eigenlijk opgegroeid met duiken aangezien mijn ouders instructeur waren en mij en mijn zus vaak meenamen naar Bussloo. Doordat ik vroeg heb gekozen voor een topsportcarrière in het basketbal waarbij ‘gevaarlijke sporten’ contractueel werden uitgesloten nooit aan enige brevettering toegekomen. Door een blessure helaas moeten stoppen met basketball waardoor er weer ruimte kwam om andere sporten te doen. Vorig jaar mijn OW en AOW gehaald en duikuitrusting gekocht. Ik duik veel en vaak met mijn vader en dan ook het hele jaar door in binnen en buitenland. We hebben een paar weken geleden  een enorm leuke duikvakantie in Egypte gehad. Het lijkt mij erg leuk om lid te zijn van een vereniging om meerdere mensen te leren kennen om mee te duiken en gezamenlijke duiktripjes te ondernemen. Ook leer ik graag nieuwe dingen binnen de duiksport. Tot snel.

Groet Mark

Categories: Geen categorie