Introductie nieuwe leden – Herman Roosken en Michaële Eijsink

Herman Roosken
Michaële Eijsink

Beste Subbers,

Even voorstellen: Herman Roosken en Michaële Eijsink.

Twee jaar geleden zijn we in Loenen komen wonen. We zijn lang lid geweest van Gaviiformes, de duikvereniging in Elst (gld), maar dat werd te ver weg, dus nu een club in Apeldoorn gezocht. Wij zijn vanaf oktober ’22 lid van Sub’70. Herman duikt vanaf 1989 bij Thetis in Venlo en is 2*instructeur. Michaële is enthousiast geraakt voor de duiksport in 2004 om op het Great Barrier reef te kunnen gaan duiken (waar we overigens nog nooit geweest zijn). Daarna 2* brevet behaald en samen hebben we al heel veel mooie duikvakanties gemaakt en gezien van de wereld. 

We duiken vooral graag op warmere locaties, maar een weekendje Zeeland proberen we ook elk jaar te doen. Afgelopen september hebben we op Tholen nog een paar mooie duikjes gemaakt en zeepaardjes gespot. 

Het plan is om in ieder geval regelmatig op woensdagavond te komen zwemmen, verder hebben we al een leuke foto/filmavond in de agenda zien staan en wellicht ontmoeten we elkaar een keer langs de waterkant. 

Groetjes,

Michaele en Herman

Categories: Geen categorie